Hoe wijs zijn wij met jou?

Werken bij Koers, dat is instappen in een avontuur. We zijn een jong en ambitieus bedrijf dat verantwoordelijkheid, partnership en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. Vanuit Informatiemanagement jagen we verbetering aan. Die verbetering kan in tal van onderdelen zitten; techniek, processen en cultuur. Je bent een spin in het web van de verbeterende organisatie. Met Informatie als sluitstuk. Je mag hierbij best meer affiniteit met techniek of met processen hebben. In een team vullen we elkaar aan en zorgen we samen voor het succes.


Koers levert geen consultants als ‘handjes’ om het werk te doen. Wij kijken echt naar wat nodig is in de organisatie, welke veranderingen nodig zijn om de collega's aan het roer te zetten! Wij helpen bij het vinden van oplossingen en het bouwen van dashboards om zo in te spelen op de aanwezige informatiebehoefte. Wij houden de grote lijnen in de gaten; Draagt ons werk bij? Werken we aan een structurele oplossing? Doen we de goede dingen op het juiste moment? Wat kunnen we zelf en wat niet? En, hebben we plezier in ons werk?  


Kortom; bij ons geen vastomlijnde vacature, geen harde kaders, geen standaard arbeidsvoorwaarden. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen bij een bedrijf dat zélf óók in ontwikkeling is. Volop kansen, volop keus, volop vrijheid, maar wél met te behalen resultaten! Is dit wat je zoekt? Dan zijn wij een match! 


Lijkt bovenstaande jou wel wat? Laat het ons weten, we gaan namelijk graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. We vragen geen uitgebreide sollicitatiebrief, we starten eerst met een korte kennismaking. Pas na het ervaren van een klik, kijken we samen verder hoe we het sollicitatieproces vormgeven.  


Laat je gegevens achter op het contactformulier en wij nemen snel contact met je op voor een kennismaking. Zien we dan een mooie tijd met elkaar voor ons? Dan pakken we door en gaan we samen aan de slag!