Maak kennis met het team

Ramon Bijsterveld

Ramon heeft jarenlange ervaring als Business Intelligence consultant en projectleider bij diverse woningcorporaties.


Kenmerkend voor Ramon is zijn positieve houding en 'getting things done' mentaliteit.

Nienke de Vos

Nienke haar kwaliteiten liggen in het vertalen van informatievraagstukken naar praktische stappen.


Ze is verbindend, altijd op zoek naar logica en vaardig in het organiseren van informatiemanagement.

Harm Booij

Harm heeft diverse functies bekleed bij woningcorporaties en IT bedrijven. Die combinatie stelt hem in staat om de behoefte van de persoon en de mogelijkheden van IT te combineren.


Harm is enthousiast, verbindend en een doorzetter.


Eddie Wagt

Eddie heeft ervaring opgedaan als Business Intelligence consultant bij meerdere bedrijven.


Zijn analytische kijk en vaardigheden om informatievragen om te zetten in pakkende visualisaties, zijn kenmerkend voor Eddie.


Wij inspireren om te verbeteren

ONZE KIJK OP BUSINESS INTELLIGENCE

Jouw data, jouw succes


Wij zijn ervan overtuigd dat jouw data ook moet leiden tot jouw informatie. En alleen daarmee kan bijdragen aan succes. Dat klinkt misschien een beetje gek maar in de praktijk zien we veel oplossingen van externa partijen die als standaard informatieschil worden aangeboden.


Daar geloven wij dus niet in. Het zijn jouw applicaties en onderliggende data die ontsloten worden. Met visualisatie-tools (zoals van Microsoft) wordt de ontsluiting steeds eenvoudiger, zolang je de juiste randvoorwaarden maar goed hebt georganiseerd. Daar helpen wij je graag bij. Tijdelijk en altijd gericht op het ontwikkelen van kennis en kunde in de organisatie.Gericht op verbetering


Data en informatie is alleen nuttig als het gebruikt wordt voor het verbeteren van processen en het volgen van strategische doelen. 


Onze projectmatige aanpak start vanuit de 'waarom-vraag' en richt zich altijd op een beoogde verbetering. Zo is de investering qua tijd en geld goed af te zetten tegen de meerwaarde van de verbetering. Dat beschrijven we in een 'business case'.  


Verbeteringen zijn bijvoorbeeld het beperken van tijd om handmatig informatie met excel te maken, het beperken van fouten en sneller kunnen analyseren en verbeteren van processen zelf.

Mensgericht


Informatietechnologie richt zich al snel op de techniek (zoals de naam ook zegt). Alhoewel de techniek belangrijk is voor het fundament van data (tijdigheid, beschikbaarheid en juistheid) is er meer nodig om Business Intelligence werkend te krijgen.


Wij zijn echte 'mensen-mensen'. Dat maakt ons uniek. Wij verbinden techniek aan gebruikers door bijvoorbeeld samen PowerBI dashboards te bouwen. Zo dragen we gelijk ook kennis over van data-ontsluiting, visualisatie en rollen in de organisatie. 

Koers Business Intelligence

Copyright © Alle rechten voorbehouden

LinkedIn

unsplash